Guangdong, China
Business Type:
Export Year:
Main Markets:
South America, Europe, Southeast Asia/ Mideast
Terms of Payment:
T/T, Western Union
OEM/ODM Availability:
OEM/ODM Service
Sample Available

Moving Head Light, LED Lamp, Stage Lighting manufacturer / supplier in China, offering LED Stage DJ Light 350W Moving Head Night Club Light, DJ Stage New Beam 260W Moving Head Event/Disco DMX Lighting, Stage Equipment LED 18*10W Wall Washing Floor Pixel DJ Light and so on.

Gold Member Since 2015
Audited Supplier
Info marked by "" is verified by SGS

Contact Supplier

Miss Sandy
Sales Manager
Watch Video
Guangzhou Tory Light Co., Ltd.
Guangzhou Tory Light Co., Ltd.
Guangzhou Tory Light Co., Ltd.
Guangzhou Tory Light Co., Ltd.
Business Type: Manufacturer/Factory
Main Products: Moving Head Light , LED Lamp , Stage Lighting , Beam Light , LED Light
Export Year: 2010-07-07
Main Markets: South America, Europe, Southeast Asia/ Mideast
Terms of Payment: T/T, Western Union
OEM/ODM Availability: Yes

Guangzhou Tory Light Co., Ltd. is a high-tech oriented company specialized in the R&D, design, manufacture, sales and marketing of stage lights equipment. We have first-class production test and research facilities and several experienced and professional R&D teams, which provide the solid foundation for the steady development of the company

Years of progress continuously, we developed Tory light professional beam lights, LED lights series, LED moving head and so on. The product quality and service commitments meet the requirements of international quality standard.

Our Service

1. Quality is our culture

2. Well-trained, experienced staffs answer all your questions.

3. Special discount are offered based on order quantity.

4. Exclusive and unique solution can be provided to our customers by our well-trained and professional engineers and staffs.

5. Your sales area, design and all your private information will be protected.


1. Uplight products has very low noise and very good stability.

2. All raw materials we are using are all from good Suppliers.

3. We have a double protection system to protect the bulb from burning.

4. Power supply has fullfilled the high effectiveness

5. The lights are offered enough power to keep the light working in perfect condition.

6. About the Packages, We are using the best material Cartons and flycase to prevent transport damage.

7. Our warranty: 1 year, within 1 year, if any problem, we will sent you sparts for free. It is very convenient to fix the problem.

8. Shipping methods: DHL, FedEx, UPS, TNT.

9. Certificate: CE, RoHS

Trade terms

Payment by T/T 30% deposit before production and 70% balance before shipment.

Delivery time 3 to 7 working days after receive the payment, delivery by air and by express


Question 1: Are you a factory or a trading company?

Answer: We have our own factory, providing one-stop service from R&D, production, packaging &delivery and after-sales service.

Question 2: What's your main business line?

Answer: We mainly provide intelligent moving head light and LED series, which are widely used in professional performances, theater, entertainment center, multi-functional conference etc.

Question 3: Do you have any certificate for your products?

Answer: We always pay attention to QC, all of our product passed CE and RoHS test.

Question 4: Can you export independently? Or you need agents for exporting?

Answer: Independent import and export license is available.

Question 5: What about your sample order policy? Can I have trial order first?

Answer: Yes, If samples work out, welcome to place regular order in the future.

Question 6: How long will be the lead time?

Answer: That depends on your order quantity. Normally we say 2 to 40 days.

Question 7: About payment terms?

Answer: T/T 30% deposit before production and 70% balance before shipment

Question 8: Do you provide after-sales service?

Answer: Of course we do. We are a customer-oriented company. We guarantee one year warranty and will handle each product feedback carefully.

Question 9: What if I want my own brand on the lights?

Answer: OEM or ODM is acceptable.

Question 10: Can I visit your factory or have inspections before shipment effected?

Answer: Sure. Welcome to visit our factory so that you can have a general pictures.

Tory light hope to cooperate and serve for you!

Trade Capacity

International Commercial Terms(Incoterms):
Terms of Payment:
T/T, Western Union
Average Lead Time:
Peak season lead time: within 15 workday, Off season lead time: within 15 workday
Number of Foreign Trading Staff:
Export Year:
Export Percentage:
Main Markets:
South America, Europe, Southeast Asia/ Mideast
Nearest Port:
Guangzhou Port
Import & Export Mode:
Exportation via agency

Production Capacity

Factory Address:
No.1 Xinhe Industrial Park, Huadu District, Guangzhou, China
R&D Capacity:
No. of R&D Staff:
21-30 People
No. of Production Lines:
Annual Output Value:
US$1 Million - US$2.5 Million
Ever Annual Output of Main Products:
Product Name Units Produced (Previous Year)
Moving Head 100000 Pieces
LED Moving Head 10000 Pieces
Stage Lights 5000 Pieces
LED Par Light 50000 Pieces

Company Show

Send your message to this supplier

avatar Miss Sandy

Enter between 20 to 4,000 characters.

This is not what you are looking for? Post a Sourcing Request Now